Camping
El Pinar

Familie camping

5/5

Camping El Pinar in Blanes is een hele fijne kleinschalige familiecamping aan zee. Wij hebben luxe mobilhomes en bungalowtenten voor uw vakantie klaar staan.

Spanje - Costa Brava - BLANES

Zon, zee en Strand van Blanes

Camping El Pinar is een familiecamping in Blanes wat direct gelegen is aan het fraaie strand. Er zijn vele activiteiten en entertainment te vinden op de camping. De camping heeft in het hoogseizoen een leuk animatieteam voor de kids. Sport en spel activiteiten of lekker spelen met hun vriendjes, het gaat een geweldige zomervakantie worden. De kinderboerderij op camping El Pinar is ook erg populair bij de kinderen. In de avonden zijn er regelmatig voorstellingen, shows of dansavonden bij het gezellige restaurant.

Op El Pinar zijn er diverse sportgelegenheden mogelijk. Zo kunt u gaan aquagymen in het zwembad, voetballen, tennissen en volleyballen. Ga jij dit jaar kampioen worden? Er worden verschillende sporttoernooien georganiseerd op de camping. Op camping El Pinar kunt je heerlijk dineren in het betaalbare restaurant (speciale kinderkaart) maar ook lekkere afhaalmaaltijden halen. Mocht u een avond makkelijk willen doen, dan kunt u terecht in de snackbar. Het restaurant en bar is gelegen op leuke centrale plek omgeven met bomen.

Bezoek de boulevard

Voor de camping stapt je op de boemeltrein die je naar het eind van de boulevard van Blanes brengt. Heerlijk wandelen langs de vele winkels en gezellige terrasjes. Liever wat verder weg? Bezoek dan de omliggende badplaatsen Loret de Mar of Malgrat d Mar.

Bungalowtent

Volledig ingericht

o.a afsluitbare slaapcabines...

  • Voor maximaal 5 personen
  • Standaard met Partytent
  • Dekens + kussens

Een heerlijke complete ingerichte bungalowtent voor maximaal 5 personen staat voor uw vakantie klaar op camping El Pinar. Uw tent staat vlakbij het strand klaar. Een compleet ingerichte keuken, afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een tuinset met partytent  voor lange gezellige avonden op camping El Pinar.

Mobilhomes

Luxe en comfort

Nieuwe moderne mobilhomes van CostaCamp...

  • Voor maximaal 6 personen
  • Airco + Vaatwasser + Oven
  • Gratis WiFI
  • Dekens + kussens

Onze luxe mobilhome Costa staat op een autovrij deel op de camping. De kids zijn lekker aan het spelen op het grasveld voor de mobilhome terwijl u een drankje drink op de houten veranda. U hoort de zee en de zon schijnt lekker. Wat gaat u eten vanavond? lekker makkelijk pizza in de oven. Vakantie is geweldig.

Camping El Pinar

Camping informatie

1
Zoover
1 KM
Gerona
0 Mtr
strand
+ 1
Percelen

De camping is nog

Dagen
Uren
Minuten

Geopend

Stacaravan Costa

Bungalowtent