Camping Nautic Almata

Familie camping

5/5

Camping Nautic Almata beschikt over een geweldig lagunebad met jacuzzi, kinderbad en ruime ligweide. Vanaf de strandbar van de camping heeft u een mooi uitzicht over de baai van Rosas.

Spanje - Costa Brava - Rosas

Een 5 Sterren camping aan het strand

Camping Nautic Almata in Spanje is prachtig gelegen direct aan een goudgeel zandstrand. En ligt midden in het natuurpark ‘Aquamolls de l’Emporda’ waar diverse vogelsoorten o.a flamingo’s te bewonderen zijn. De (water)sportfaciliteiten in combinatie met de kinderactiviteiten en gezellige strandbars, maken deze camping Nautic Almata geschikt voor zowel jonge als iets oudere kinderen. Een comfortabele tent staat voor een fantastische vakantie op camping Nautic Almata aan de Costa Brava voor u klaar!

Nautic Almata beschikt over een geweldig lagunebad met jacuzzi, kinderbad en ruime ligweide. Vanaf de strandbar van de camping heeft u een mooi uitzicht over de baai van Rosas. Watersportliefhebbers kunnen op Nautic Almata prima uit de voeten. In de directe omgeving van de camping kunt u windsurfen, zeilen en waterskïen. De camping heeft een eigen boothelling en is door bevaarbare kanalen verbonden met de zee, zodat het grote water vanaf uw Tent te bereiken is.

Veelzijdige omgeving

De baai van Rosas is bij uitstek geschikt voor fanatieke watersporters. Neem uw boot of jetski mee en vaar op de baai van Rosas, of spring op de fiets en ontdek de prachtige omgeving. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Rosas, Gerona of Pals. Vergeet ook zeker niet een dagje een terassje te pakken in Barcelona.

Bungalowtent

Volledig ingericht

  • Voor maximaal 6 personen
  • Standaard met Partytent
  • Dekens + kussens

Een heerlijke ruime complete ingerichte bungalowtent staat voor uw vakantie klaar op camping Nautic Almata. Uw tent staat vlakbij het strand klaar. Een compleet ingerichte keuken, afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een tuinset met partytent ontbreekt voor lange gezellige avonden op deze camping.

Camping nautic  Almata

Camping informatie

1
Zoover
1 KM
Gerona
0 Mtr
strand
+ 1
Percelen

De camping is nog

Dagen
Uren
Minuten

Geopend